.

.

New
Мат за чистење четка за шминка од 10 парчиња, тркалезна преносна силиконска козметичка чистачка за чистење на четки за сунѓер, силиконски шминка за чистење четка за

Мат за чистење четка за шминка од 10 парчиња, тркалезна преносна силиконска козметичка чистачка за чистење на четки за сунѓер,

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Повторно употреба : Подлогата за чистење на четки за козметичка шминка е во состојба ефикасно да ја исчисти четката без оштетување, што може да се користи повторно и не е лесен за деформирање. Применлива употреба : Мат за чистење четки за шминка темелно ги чисти користените четки за шминка, погодни за чистење на разни четки за шминка и сунѓери. Силиконски материјал : Подлогата за чистење на козметичка четка е изработена од меки силиконски пријателски живот, тој е издржлив и може да се користи за одреден временски период. Лесно за носење : Чистата душек за четка за шминка е мала и лесна, што е доволно за да се вклопи во чантата или ранецот за патување или домашна употреба. Погодно за четки : Подлогата за чистење четки има различни подигнати области, одговара на сите четки, може ефикасно да ги отстрани козметичкиот остаток, маснотијата и нечистотијата од четката. Повторно употреба : Подлогата за чистење на четки за козметичка шминка е во состојба ефикасно да ја исчисти четката без оштетување, што може да се користи повторно и не е лесен за деформирање. Применлива употреба : Мат за чистење четки за шминка темелно ги чисти користените четки за шминка, погодни за чистење на разни четки за шминка и сунѓери. Силиконски материјал : Подлогата за чистење на козметичка четка е изработена од меки силиконски пријателски живот, тој е издржлив и може да се користи за одреден временски период. Лесно за носење : Чистата душек за четка за шминка е мала и лесна, што е доволно за да се вклопи во чантата или ранецот за патување или домашна употреба. Погодно за четки : Подлогата за чистење четки има различни подигнати области, одговара на сите четки, може ефикасно да ги отстрани козметичкиот остаток, маснотијата и нечистотијата од четката. Функција : 1. Лесно за носење : Чистата душек за четка за шминка е мала и лесна, што е доволно за да се вклопи во чантата или ранецот за патување или домашна употреба.2. Применлива употреба : Мат за чистење четки за шминка темелно ги чисти користените четки за шминка, погодни за чистење на разни четки за шминка и сунѓери.3. Погодно за четки : Подлогата за чистење четки има различни подигнати области, одговара на сите четки, може ефикасно да ги отстрани козметичкиот остаток, маснотијата и нечистотијата од четката.4. Повторно употреба : Подлогата за чистење на четки за козметичка шминка е во состојба ефикасно да ја исчисти четката без оштетување, што може да се користи повторно и не е лесно да се деформира.5. Силиконски материјал : Подлогата за чистење на козметичка четка е изработена од меки силиконски во животната средина, тој е издржлив и може да се користи за одреден временски период. Спецификација : Тип на артикал : чистење на четка за шминка Матматеријал : Силиконепак Список на списоци : 10 x душеци за чистење четка за шминка.

Карактеристики на производот

Item Type:
Makeup brush cleaning mat
Material:
Silicone
Package List:
10 x Makeup Brush Cleaning Mats:
Свеж

Поврзани производи