.

.

New
Креативно ко-оп-камесено плетенка, реактивна сад за глазура, 7 l x 7 w x 4 h, крем

Креативно ко-оп-камесено плетенка, реактивна сад за глазура, 7 l x 7 w x 4 h, крем

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Овој сад за каменување е прекрасен начин да им служите на пријателите и семејството во стил. Овој сад е изработен од каменување и има прекрасна реактивна глазура со вертикални плети околу работ. Совршено за поставување на бројачи за кујна, полнење со свежо овошје или секојдневни предмети и јадење во стил. Реактивната завршница на глазурата создава уникатен карактер за време на процесот на завршна обработка и остварува еден од еден вид дизајн во рамките на секое парче. 7-1/4 "rnd x 3-1/2" ч. Овој сад за каменување е прекрасен начин да им служите на пријателите и семејството во стил. Овој сад е изработен од каменување и има прекрасна реактивна глазура со вертикални плети околу работ. Совршено за поставување на бројачи за кујна, полнење со свежо овошје или секојдневни предмети и јадење во стил. Реактивната завршница на глазурата создава уникатен карактер за време на процесот на завршна обработка и остварува еден од еден вид дизајн во рамките на секое парче.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи