.

.

New
Lovejoy 69790442462 Челик HERCUFLEX Fx Серија 42462 FX 4em Центар, Цврсти, 1-5/16 Создаден, 8.10 OD, 4.75 Должина Преку Создаден, 5/16 x 5/32 Клуч, 311540 Инчен Фунти Точка Вртежен Момент

Lovejoy 69790442462 Челик HERCUFLEX Fx Серија 42462 FX 4em Центар, Цврсти, 1-5/16 Создаден, 8.10 OD, 4.75 Должина Преку Создаден,

DEN 481.60

Стока
Во продавницата

Изложени метрички завртки. Нееднаков отвор и капацитет на вртежен момент. 15° неусогласеност по мрежа на менувачот. Подобрена отпорност на корозија на прицврстувачот. Напреден дизајн на заптивки што ја засилува отпорноста на контаминација. Изложени метрички завртки. Нееднаков отвор и капацитет на вртежен момент. 15° неусогласеност по мрежа на менувачот. Подобрена отпорност на корозија на прицврстувачот. Напреден дизајн на заптивки што ја засилува отпорноста на контаминација. Спојката На Херкуфлекс го зголеми номиналниот вртежен момент, поголемата максимална големина на отворот и подолг век на траење. Тој е заменлив со стандарден прирабнички интерфејс АГМА.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи