.

.

New
EGS002 Чист Синусен Бран Инвертер Диск Одбор SPWM EG8010+IR2110 LCD Модул

EGS002 Чист Синусен Бран Инвертер Диск Одбор SPWM EG8010+IR2110 LCD Модул

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

Надворешен 12мхз кристален осцилатор. PWM превозникот фреквенција 23.4 KHz. Надворешен Сериски Лцд Модул 1602 дисплеи. 5v едно напојување. ОПИС EG8010 е дигитален, функција многу добро донесе свој мртво време контрола на чист синусен бран инвертер генератор чип, се користи во двостепен dc-DC-AC конверзија на енергија структура или едностепен DC-AC моќност Трансформатор Boos архитектура, надворешен 12mhz кристален осцилатор, за да се постигне висока прецизност, и хармонично нарушување Е многу мал, 50hz или 60 Hz чист синусен бран инвертер ASIC. Чипот користи CMOS технологија, внатрешна интеграција на spwm синус генератор, коло за контрола на мртво време, опсег на фактор на мултипликатор, коло за мек старт, коло за заштита, rs232 сериски комуникациски интерфејс и сериски lcd драјверски модул 1602 функции. Карактеристики : 1. 5v едно напојување 2. 4 пински сет на излезна фреквенција на чист синусен бран : 50hz чист синусен бран со фиксна фреквенција од 60 Hz чист синусен бран со фиксна фреквенција 0 - 100hz фреквенција на чист синусен бран прилагодлив 0-400 Hz фреквенција на чист синусен бран прилагодлив 3. Униполарна и биполарна модулација 4. Доаѓа со контрола на ќор-сокак, игла 4 мртво време : 300н мртво време 500н мртво време 1.0 мртво време на сад 1.5 мртво време на сад 5. Надворешен 12мхз кристален осцилатор 6. PWM превозникот фреквенција 23.4 KHz 7. Напон, струја, повратни информации за температурата во реално време 8. Пренапонска, поднапонска, прекумерна струја и заштита од прегревање 9. Мека-почеток на владата игла поставување на времето на одговор НА 1 S 10. Сериска комуникација за поставување на излезниот напон, фреквенцијата и другите параметри 11. Надворешен Сериски Лцд Модул 1602 ги прикажува инверторот напон, фреквенција, температура и тековни информации.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи