.

.

New
Национален Хардвер Н331-074 В167 Тешка Кука За Облека Во Калај, 1 Пакет

Национален Хардвер Н331-074 В167 Тешка Кука За Облека Во Калај, 1 Пакет

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Дизајниран за употреба во спални соби, бањи, плакари и многу повеќе. Дополнително тежок за дополнителна сила. Декоративен дизајн на врвот на топката. Одликувајќи се со" зголемување на резолуцијата " дизајн. Дизајниран за употреба во спални соби, бањи, плакари и многу повеќе. Дополнително тежок за дополнителна сила. Декоративен дизајн на врвот на топката. Одликувајќи се со" зголемување на резолуцијата " дизајн. Опис На производот Дизајниран За употреба во спални, бањи, плакари и многу повеќе. Дополнително тежок за дополнителна сила. Декоративен дизајн на врвот на топката. Безбедно работно оптоварување : 35 килограми. Мини-пакет во торба. Дизајниран за употреба во спални соби, бањи, плакари и многу повеќе. Дополнително тежок за дополнителна сила. Декоративен дизајн на врвот на топката. Одликувајќи се со" зголемување на резолуцијата " дизајн. Од Производителот Произведен од цинк умре-фрлија. Дополнително тежок за дополнителна сила. Безбедно работно оптоварување од 35 килограми. Животен Век Ограничена Доживотна Гаранција. Декоративен дизајн на врвот на топката.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи