.

.

New
XJJZS Auto-Adjust Broot Mop Holder Rack Rack без напор отстранување и цврсто држете се за метли за складирање на метла и алатки

XJJZS Auto-Adjust Broot Mop Holder Rack Rack без напор отстранување и цврсто држете се за метли за складирање на метла и алатки

DEN 673.60

Стока
Во продавницата

Автоматски прилагодете се на различни големини на рачката, лесен за отстранување. Држете цврсто без лизгање : жлебови од двете страни на жлебот на топката и гумени костени. Плус неговиот здрав и добар материјал. Може да носи до 50 килограми, без разлика дали е влажна четка или лопата, со цврст зафат. Повеќенаменски : Организирајте ја вашата метла, четка, гребло, алатки и многу повеќе. Совршен за кујни, плакари, гаражи, канцеларии, вашиот простор повеќе не е преполн, совршен за домашна и комерцијална употреба. Автоматски прилагодете се на различни големини на рачката, лесен за отстранување. Држете цврсто без лизгање : жлебови од двете страни на жлебот на топката и гумени костени. Плус неговиот здрав и добар материјал. Може да носи до 50 килограми, без разлика дали е влажна четка или лопата, со цврст зафат. Повеќенаменски : Организирајте ја вашата метла, четка, гребло, алатки и многу повеќе. Совршен за кујни, плакари, гаражи, канцеларии, вашиот простор повеќе не е преполн, совршен за домашна и комерцијална употреба. Автоматски прилагодете се на различните големини на рачката, лесно се отстранува. Организирајте цврсто без лизгање : жлебови од двете страни на жлебот на топката и гумени залепи. Плус неговиот здрав и добар материјал. Може да носи до 50 килограми, без разлика дали станува збор за влажна четка, или лопата, со цврст зафат.Мултипур - Организирајте ја вашата метла, мол, гребло, алатки и повеќе. Гаражи, канцеларии, вашиот простор повеќе не е преполн, совршен за домашна и комерцијална употреба. Сите завртки и сидра, вклучително и држачи за метли . Големина : 41.5*9*7cmabout Боја : Ве молиме, потсетете се дека ефектите од осветлувањето, поставките за осветлување/контраст и сл., Може да има некои мали разлики во тонот на бојата на фотографијата на веб -страницата и вистинската ставка.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи