.

.

New
7/8 Комплет за рачка за гаснење на гаснење за нечистотија велосипед Quad ATV PIT 50CC 125CC 150 250 125CC & 140CC 4-удар со мини велосипед џеб велосипед

7/8 Комплет за рачка за гаснење на гаснење за нечистотија велосипед Quad ATV PIT 50CC 125CC 150 250 125CC & 140CC 4-удар со

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Fitment - За повеќето кинески 50cc, 90cc, 110cc 125cc димензија на зафат на рака 12 x 3cm/4,7 x 1.2inch. Список на пакети - Доаѓа со лева рака и десна рака со инсталирана цевка за гаснење, прицврстувач за куќиште на гаснење, кабел за трошење, лесен за инсталирање. Забелешка - ве молиме измерете го стариот за да ја исполнат вашата опција пред да купите. Fitment - За повеќето кинески 50cc, 90cc, 110cc 125cc димензија на зафат на рака 12 x 3cm/4,7 x 1.2inch. Список на пакети - Доаѓа со лева рака и десна рака со инсталирана цевка за гаснење, прицврстувач за куќиште на гаснење, кабел за трошење, лесен за инсталирање. Забелешка - ве молиме измерете го стариот за да ја исполнат вашата опција пред да купите.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи