.

.

New
Хфбте Детектор За Одмор Метар Тестер Високонапонски Монитор Детектор За Истекување На Искра Детектор За Квалитет На Метална Корозија Детектор За Алат Дебелина 0,03

Хфбте Детектор За Одмор Метар Тестер Високонапонски Монитор Детектор За Истекување На Искра Детектор За Квалитет На Метална

DEN 1279.84

Стока
Во продавницата

Овој детектор за одмор е високонапонски специјален детектор кој се користи за откривање на квалитетот на металната антикорозивна обвивка. Овој детектор може да открие различна дебелина на облогите, како што се стаклена обвивка, пластика засилена со стакло, епоксиден катран од јаглен, гумена обвивка и така натаму. Детекторот ќе испушта светли искри и со звучен аларм кога нешто не е во ред со облогата, како што се појава на дупка, воздушни меури, пукнатини и пукнатини. Како што се напојува со Батерија Ni-MH, и со мала големина и мала тежина, таа е особено погодна за работа на терен. Детекторот е основната алатка што се користи за откривање на квалитетот на металната антикорозивна обвивка и може да се користи широко во многу индустрии, вклучувајќи хемиски, нафтени, гумени и керамички, поради неговиот софистициран дизајн и стабилни и сигурни перформанси. Кога антикорозивниот слој има проблеми со квалитетот, како што се дупки, меурчиња, пукнатини и пукнатини, инструментот ќе испушта светли електрични искри и истовремено ќе алармира. Бидејќи се напојува со батерија, тој е особено погоден за теренски операции. €Hfbte Детектор За Одмор Метар Тестер Високонапонски Монитор Детектор За Истекување На Искра Детектор За Квалитет На Метална Корозија Дебелина На Алатот За Алат 0,03 до 1,5 мм За Хемиска Нафтена Гума керамичка Индустрија Итн.Вовед : € инструментот може да користи различни дебелини на стакло обложени, стакло, челик, јаглен катран епоксидни премази и гумени облоги Сигурен, Напојуван Од БАТЕРИИ Е Особено Погоден За Теренски Операции, Широко Користен Во Хемиска, Нафтена, Гумена , Керамичка Индустрија, Се Користи За Откривање на алатка за квалитет На метална корозија.● Детекторот за одмор е посветен инструмент за откривање на квалитетот на облогата на метална корозија, преку разновидна обвивка на површината на спроводливата подлога плус одредена количина на пулсен напон, како што е облогата е премногу тенка, метал или истекување на дупката за истекување,} кога напонот на пулсот низ површината на облогата произведува дефект на формирање на празнење на искра, додека пулсот се испраќа до сигналот на алармот до алармот вклучете го алармот и на тој начин постигнете ја целта за откривање на облогата. Технички Спецификации : € 1. Применлива дебелина на откривање : 0,03~ 1,5 мм (30 €m~1,5 мм) € 2. Излезен Висок напон : 0.6 kv~8kv (600v ~ 8000v) € 3. Батерија : 12 V/2800m A€4. Потрошувачка на енергија : ОКОЛУ 6 W_ 5. Волумен на главниот детектор : 220€130€88 mm€6. Аларм : Двоен аларм со слушалки и сирена 7. Список за пакување : € host ® 1_ сонда за висок напон € 1_ четка (четка / права четка)€2€ поврзување на прачка € 1 € слушалки €1 ® ремен €1 € fuse ®2 ® рачна € 1● гарантна картичка €1 ® полнач €1 ● жица за заземјување € 1 € заземјување прачка € 1 ● кутија за пакување € 1.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи