.

.

New
Мид Писмо Големина Мејлинг Коверти, Притиснете-Тоа Печат-Тоа Самолепливи Затворање, Сите Намени 24-фунти Хартија, 9 X 12, Браун Крафт  Материјал, 25/Пакет

Мид Писмо Големина Мејлинг Коверти, Притиснете-Тоа Печат-Тоа Самолепливи Затворање, Сите Намени 24-фунти Хартија, 9 X 12, Браун

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Притиснете-Тоа Печат - тоа коверти функција самолепливи печат, Во Канцеларија Пакет за поголема количина. Обезбедете важни документи, писма и трудови со Пликови За Медовина И Печат. Без да мора да ја навлажнете заптивката или да го издржите вкусот на непријатниот плик, самолепливата заптивка веднаш се затвора. Совршен за општа кореспонденција која е преголема за да се вклопи во стандарден плик или не треба да се преклопува. 9" х 12 " големина; кафеав Крафт материјал; 25 коверти по пакет. Обезбедете важни документи, писма и трудови со Пликови За Медовина И Печат. Без да мора да ја навлажнете заптивката или да го издржите вкусот на непријатниот плик, самолепливата заптивка веднаш се затвора. Мид самолепливите крафт пликови се совршени за општа кореспонденција која е преголема за да се вклопи во стандарден плик или не треба да се преклопува. Нема повеќе навлажнувачи, клапи за џвакање, лента или лепак. Само повлечете ја заштитната лента од размавта на секој плик и затворете ја за сигурна заптивка. Обратете им се рачно или користете компјутерски етикети. Обезбедете важни документи, писма и трудови со Пликови За Медовина И Печат. Без да мора да ја навлажнете заптивката или да го издржите вкусот на непријатниот плик, самолепливата заптивка веднаш се затвора. Мид самолепливите крафт пликови се совршени за општа кореспонденција која е преголема за да се вклопи во стандарден плик или не треба да се преклопува. Нема повеќе навлажнувачи, клапи за џвакање, лента или лепак. Само повлечете ја заштитната лента од размавта на секој плик и затворете ја за сигурна заптивка. Обратете им се рачно или користете компјутерски етикети.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи