.

.

New
10 Пакет-Compufox FG-TRAN-SFP+LR 10gb Компатибилен Примопредавател За Fortinet FortiAnalyzer 2000E

10 Пакет-Compufox FG-TRAN-SFP+LR 10gb Компатибилен Примопредавател За Fortinet FortiAnalyzer 2000E

DEN 1443.20

Стока
Во продавницата

Стапка на податоци( макс) : 10.5 Мк/С. Растојание (макс) : 10 км. Тип на влакна : СМФ. Бранова должина : 1310нм. Дигитална Дијагностика : Да. Стапка на податоци( макс) : 10.5 Мк/С. Растојание (макс) : 10 км. Тип на влакна : СМФ. Бранова должина : 1310нм. Дигитална Дијагностика : Да.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи