.

.

New
Атлас Хо Скала Ге У33Б Конраил/ЦР #2932

Атлас Хо Скала Ге У33Б Конраил/ЦР 2932

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Трката со коњски сили беше во полн ек до крајот на 1960-тите кога ГЕ ја претстави локомотивата У33Б СО 3.300 кс и четири оски. 137 единици беа произведени помеѓу септември 1967 и август 1970 година кога заврши производството. ГЕ го зголеми анте за коњски сили во 1970 година со воведувањето НА 3.600 КС U36 B кој беше произведен помеѓу Мај 1970 и декември 1974 година. Двата модели беа надворешно идентични, а внатрешно и двата беа напојувани од истиот четиритактен мотор со ге ФДЛ-16 цилиндри. Зголемувањето на коњските сили беше постигнато преку прилагодување на поставките на решетката за гориво и други внатрешни промени на компонентите. Една клучна карактеристика за забележување на двата модели беше вградениот радијатор "крилја" на долгата хауба. Моделот U33 B и U36 B на атлас се нуди и во рана и во доцна фаза. Моделот во рана фаза вклучува екрани на радијаторот поставени на рамна површина и екрани за довод на воздух на долгата хауба. Покрај тоа, постои изградена област на врвот на предните и задните пилоти. Моделите во доцна фаза вклучуваат брановидни радијатори и екрани за внесување воздух, со рамно пилотско лице. Изборна посебна кутија за електрична опрема е вклучена на левата страна пешачка патека зад кабината според прототипот. Камионите ААР-Б или Бломберг се користат кога е соодветно. Карактеристики : НОВО НАДГРАДЕНА КАБИНА! Екрани на радијаторот поставени на рамна површина и екрани за довод на воздух на долгата хауба – Рана Фаза Изградена област на врвот на предните и задните пилоти-рана фаза. Брановидни радијатори и екрани за довод на воздух, со рамно пилотско лице - Доцна фаза Опционална посебна кутија за електрична опрема ќе биде вклучена на левата страна пешачка патека зад кабината според прототипот аар-Б или Бломберг камионите ќе се користат кога е соодветно Одделно-применетите детали за скалата вклучуваат : бришачи на шофершајбната, метални пегли за фаќање, рачки за спојување, црева со повеќе единици, црева за железничка линија, огради со фини размери, чекори за паѓање и многу повеќе! Пет пол искривен арматурен мотор со двојни замаци за оптимални перформанси при сите брзини.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи