.

.

New
Машини за веслање Акис, Комерцијална салата за ветерници за ветерници, машина за веслање машина за веслање, машина за веслање, за дома

Машини за веслање Акис, Комерцијална салата за ветерници за ветерници, машина за веслање машина за веслање, машина за веслање,

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Работните нозе, јадрото и рацете со мазно, високо калориско движење. ❤ Организирајте го тренингот и перформансите. Следете го вашето време, броење на мозочен удар, калории изгорени и повторувања во минута. - Лесно да се прилагоди отпорот во летот Побрзо и побрзо, толку се генерира повеќе отпор. ❤ Контролирајте го протокот на воздух и вежбање. Ousers можат лесно да го инсталираат или отстранат слајдот. Работните нозе, јадрото и рацете со мазно, високо калориско движење. ❤ Организирајте го тренингот и перформансите. Следете го вашето време, броење на мозочен удар, калории изгорени и повторувања во минута. - Лесно да се прилагоди отпорот во летот Побрзо и побрзо, толку се генерира повеќе отпор. ❤ Контролирајте го протокот на воздух и вежбање. Ousers можат лесно да го инсталираат или отстранат слајдот. Спецификација1450*400*610 MMARTICLE Број на отпорност на отпор.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи