.

.

New
Precuty Jaguar F-Type Сите странични и задни модел на нијанса за прозорци 2014 година

Precuty Jaguar F-Type Сите странични и задни модел на нијанса за прозорци 2014 година

DEN 559.84

Стока
Во продавницата

Компјутерска прецизност Прецизен прозорци нијанса за модел на годината на Јагуар Ф-тип 2014 година. Пакетот доаѓа со висококвалитетен Screeegee за лесна инсталација. Ве заштити од ултравиолетово зрачење (УВ). Изберете до 2 различни светлосни менувачи на страничниот и задниот филм за нијанса на прозорци. Компјутерска прецизност Прецизен прозорци нијанса за модел на годината на Јагуар Ф-тип 2014 година. Пакетот доаѓа со висококвалитетен Screeegee за лесна инсталација. Ве заштити од ултравиолетово зрачење (УВ). Изберете до 2 различни светлосни менувачи на страничниот и задниот филм за нијанса на прозорци. Постојат многу придобивки што ги обезбедува нашиот висок квалитет на низа. Карактеристиките на отфрлање на топлина, кои се наоѓаат во нашите филмови, во голема мерка го намалуваат нивото на добивка на топлина во вашиот автомобил, обезбедувајќи подобра околина и за возачот и за патниците. Нашите филмови прават одлична работа за минимизирање на нивото на сјај што влегува во вашите возила прозорци, што не само што помага да се спречи напорот на очите и исто така да го направите вашето возење побезбедно. Филмот може да блокира до 99% од ултравиолетовите зраци, заштитувајќи ги автомобилските ентериери од предвремено избледување. Нашиот пакет, исто така, доаѓа со Screeegee за подобро да му помогне на вашиот процес на инсталација.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи