.

.

New
Хелиос 44м 58мм Ф2 Руски леќи за Sony Alpha

Хелиос 44м 58мм Ф2 Руски леќи за Sony Alpha

DEN 915.20

Стока
Во продавницата

Брз рачен леќа со фиксна фокусна должина од 58 мм. Оптичка шема за биотар, позајмена од германската компанија Карл Зеис. Леќите обезбедуваат совршено остри слики со мека светлина и овозможуваат фотографот да биде креативен. Брз рачен леќа со фиксна фокусна должина од 58 мм. Оптичка шема за биотар, позајмена од германската компанија Карл Зеис. Леќите обезбедуваат совршено остри слики со мека светлина и овозможуваат фотографот да биде креативен. Хелиос-44М 2/58 е брз рачен леќа со фиксна фокусна должина од 58 мм и сооднос на отворот 2. Оптичка шема на биотар, позајмена од германската компанија Карл Зеис (Јена ДДР). Фокусна должина : 58мм максимална решетка : 2,0 минимален отвор : 16 Број на леќи / групи : 6/4 Минимално растојание за фокусирање : 0,5м центар за резолуција / раб : 38/19 линии на мм сечила на отворот : 8 Тип на просветлување : монтажа со единечен слој : монтажа : М42 Тежина : 290 гр.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи