.

.

New
Алатка за преносни ленти со жица биенака Компактна модуларна алатка за прицврстување мултифункционална сигурна широко користена за ленти за исечоци и крим на Кри?

Алатка за преносни ленти со жица биенака Компактна модуларна алатка за прицврстување мултифункционална сигурна широко користена

DEN 628.80

Стока
Во продавницата

Високо квалитетно, високо уверување. За кратења, ленти и прегратки. Погоден за 8p8c/rj45. Преносен стил со совршена форма. Со затворено заклучување за зачувано, користете само на жица со жица. Високо квалитетно, високо уверување. За кратења, ленти и прегратки. Погоден за 8p8c/rj45. Преносен стил со совршена форма. Со затворено заклучување за зачувано, користете само на жица со жица. Bienkafeature : 1. Високо квалитетно, високо уверување. 2. Преносен стил со совршена форма. 3. За намалувања, ленти и прегратки. 4. Погоден за 8p8c/rj45. 5. Со затворено заклучување за зачувано, користете само на жица со жица. Спезификации : Боја : Тежина на црвена пакет : 304 G упатства : 1. Стискајте рачки и отворете ја бравата. 2. Исечете го модуларен кабел до посакуваната должина. Осигурете се дека крајот се исечени квадратно, а не дијагонално. 3. Вметнете рамен кабел помеѓу сечилата на стриптизета. Рачки за стискање, кабелот мора да биде задржан нормален и потоа да се повлече од алатката. 4. Користете го производот за да го соблечете тркалезниот кабел, вметнете го соблечениот кабел во дупката за соблекување и потоа свртете го кабелот. 5. Извадете ја надворешната јакна, вметнете го соблечениот кабел во приклучокот, проверете дали левата жица на едниот крај одговара на десната жица на другиот крај. 6. Ставете модуларен приклучок со кабел во држачот на алатката. Осигурете се дека жицата на стриптизета е помеѓу табулаторот и златните контакти. Стискајте рачки додека не запре. Список на пакети : 1 x Модуларна алатка за прицврстување Белешка : Забележете дека новиот тип и стариот вид на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи