.

.

New
Endan Canvas канти за разнобојни кутии за складирање на плоштад

Endan Canvas канти за разнобојни кутии за складирање на плоштад

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Складирање со кутии за капаци за капаци за канти за плакари за ткаенини за фотографии, канцеларија, големи декоративни контејнери корпи и организатори кои организираат чувар на мали склопливи меморија, симпатична организатор на организатор за преклопување, организатор за зачувување на тркала, ткаени фотографии ткаени фотографии банка бела стерилитна коцка кутија пластична курирска трска, игра, игра средно сентиментални полици, точки, датотеки со сива боја. Објавување на гајба Организација за гајба за домашни коцки. ● Може да складира облека, играчки или корисни алатки. ● Оваа кутија за складирање може да го искористи целосно вашиот дом и да чува многу предмети. ● Добро изработка, може да ја задржи формата долго време, а рачката за шиење е лесна за разбирање и носење. ● Декоративно кутија за складирање со покривка може да спречи прашина од предметите. Складирање со кутии за капаци за капаци за канти за плакари за ткаенини за фотографии, канцеларија, големи декоративни контејнери корпи и организатори кои организираат чувар на мали склопливи меморија, симпатична организатор на организатор за преклопување, организатор за зачувување на тркала, ткаени фотографии ткаени фотографии банка бела стерилитна коцка кутија пластична курирска трска, игра, игра средно сентиментални полици, точки, датотеки со сива боја. Објавување на гајба Организација за гајба за домашни коцки. ● Може да складира облека, играчки или корисни алатки. ● Оваа кутија за складирање може да го искористи целосно вашиот дом и да чува многу предмети. ● Добро изработка, може да ја задржи формата долго време, а рачката за шиење е лесна за разбирање и носење. ● Декоративно кутија за складирање со покривка може да спречи прашина од предметите. Тежина на единицата 0,48 KGPRODUCT CATEGOTDESKTOP Складирање BOXTEXTURE OF WOODCLOTH ART.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи