.

.

New
Nikon D810 со висока оценка со висока оценка, мулти-навој, комплет за филтрирање на леќи од 3 парчиња, направен од оптика + NW директно крпа за чистење на микрофибер.

Nikon D810 со висока оценка со висока оценка, мулти-навој, комплет за филтрирање на леќи од 3 парчиња, направен од оптика +

DEN 959.84

Стока
Во продавницата

УВ филтер (ултравиолетово) за заштита од прашина, нечистотија, гребнатини, отпечатоци од прсти и ултравиолетовите зраци на Сонцето. Кружен поларизирачки филтер. Се користи за зголемување на заситеноста на бојата, како затемнување на синото небо, така што белите облаци се истакнуваат. FL-D филтер (флуоресцентно) за фотографирање во затворено под флуоресцентни светла. Овој филтер ја отстранува зеленикавата нијанса дадена со флуоресцентно осветлување. Компактен случај за заштитно носење за транспорт и складирање на вашиот сет на филтри. 10 -годишна гаранција. УВ филтер (ултравиолетово) за заштита од прашина, нечистотија, гребнатини, отпечатоци од прсти и ултравиолетовите зраци на Сонцето. Кружен поларизирачки филтер. Се користи за зголемување на заситеноста на бојата, како затемнување на синото небо, така што белите облаци се истакнуваат. FL-D филтер (флуоресцентно) за фотографирање во затворено под флуоресцентни светла. Овој филтер ја отстранува зеленикавата нијанса дадена со флуоресцентно осветлување. Компактен случај за заштитно носење за транспорт и складирање на вашиот сет на филтри. 10 -годишна гаранција. Оваа ставка вклучува : 1. УВ леќи филтер 2. Кружен поларизирачки филтер 3. Флуресцентен филтер 4. Тука за филтрирање 5. NWV Директна крпа за чистење на микрофибер. Филтрите на леќи се проucирни парчиња стакло поставени пред леќи на фотоапаратот за да ја променат или прилагодат светлината што влегува во камерата и уште поважно за да се заштити леќите на фотоапаратот. Филтрите за леќи ги подобруваат фотографиите со тоа што фотографите им даваат контрола на светлината и им овозможуваат да ги потенцираат карактеристиките на сцената за која сметаат дека се најважни. Овој комплет за филтрирање е комбинација на трите основни филтри, ниту еден фотограф не треба да биде без.uv-film и дигиталниот CCD се почувствителни на УВ-светлината отколку што се очите. Ова често се појавува на слики снимени од големи височини и долги растојанија, особено над водата. Овој филтер ќе ја отстрани УВ -светлината и уште поважно е да ги заштити леќите од влага, гребнатини и оштетување. Кружен поларизатор-обезбедува подобрување на бојата и контрастот. Рефлектираната светлина често се појавува како белузлав сјај што ја мие бојата на слика. Поларизирачки филтер ќе го поправи овој проблем создавајќи длабоко сино небо. Исто така, го отстранува сјајот од неметалните површини како што се прозорци и вода. FLD-Овозможува корекција на бојата при снимање под флуоресцентно осветлување. Willе ја отстрани зеленикавата нијанса од сликата, обезбедувајќи пријатни тонови на кожата и точно за преносите на животната боја. Гаранција : 10 -годишна гаранција на производителот. Направено во Јапонија.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи