.

.

New
Пенкало за револуција на бик револуција

Пенкало за револуција на бик револуција

DEN 28.64

Стока
Во продавницата

Направена од 74% рециклирана пластика да биде еколошка; 100% рециклирана хартиена табла што се користи во пакувањето. Долготрајно пишување. Без напор пишување со систем за мастило со мазен проток. Повеќенаменски врв совршен за секојдневно пишување : Земете белешки, doodle, цртање и многу повеќе. Елегантно, полу-чисто барел за импресионирање и проверка на нивото на мастило. Придружете се на револуцијата и помогнете да ја напишете иднината на нашата планета со долготрајното, револуционерно пенкало „Stic Ballpoint“. Направено со рециклирана пластика, ова пенкало пишува подолго со систем за мастило со мазен проток кој обезбедува часови без напор на пишување. Повеќенаменски, среден, 1,0мм врв го прави совршено секојдневно пенкало за пишување на белешки, doodling и цртање. Елегантно, полу-чисто барел е корисен прозорец за проверка на нивото на мастило. Партијата што се користи во оваа амбалажа е изработена од рециклирана содржина.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи