.

.

New
Кожа занаетчиско крило Поделба на чевли за мерење на мерачи, мерач на игла за бакар сантиметар, цртање компас 0,5мм ~ 9,5 мм

Кожа занаетчиско крило Поделба на чевли за мерење на мерачи, мерач на игла за бакар сантиметар, цртање компас 0,5мм ~ 9,5 мм

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Материјал : бакар. Големина : 0,5 mm。1.5mm。2.5mm。3.5mm。4.5mm。5.5mm。6.5mm。7.5mm。8.5mm。9.5mm 。. 1 сет , 10 парчиња 。. Материјал : бакар. Големина : 0,5 mm。1.5mm。2.5mm。3.5mm。4.5mm。5.5mm。6.5mm。7.5mm。8.5mm。9.5mm 。. 1 сет , 10 парчиња 。. Големина : 0,5 mm。1.5mm。2.5mm。3.5mm。4.5mm。5.5mm。6.5mm。7.5mm。8.5mm。9.5mm.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи