.

.

New
Mickey Mantle потпишување WCG Gem-MT 10 23kt златна картичка! Pinstripes 3x MVP!

Mickey Mantle потпишување WCG Gem-MT 10 23kt златна картичка! Pinstripes 3x MVP!

DEN 479.20

Стока
Во продавницата

Легенда!. Легенда!. Receiveе добиете прекрасна Manke Mantle 1996 Bleachers 23kt златна картичка! Тоа е ограничено издание и сериски нумерирани колекционерски картички! Тоа е оценет скапоцен камен МТ 10 и е беспрекорен! Ова е 3 -време MVP картичка! Картата ја има статистиката во кариерата и пресвртниците врежани на грб! Мик има над 500 хомери во кариерата и е сала на Фамер! Монетите и колекционерите на JD го ценат вашиот бизнис и повратна информација! Имај убав ден!.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи