.

.

New
Кол-пармер раствор заземјуваше сонда со висока pH вредност, DJ/PPS/NO ATC; Bnc

Кол-пармер раствор заземјуваше сонда со висока pH вредност, DJ/PPS/NO ATC; Bnc

DEN 5086.56

Стока
Во продавницата

Конектор : BNC. Тип на електрода : Двоен спој. Материјал за тело на електрода : Ритон ППС. Број на единици : 1.0. Конектор : BNC. Тип на електрода : Двоен спој. Материјал за тело на електрода : Ритон ППС. Број на единици : 1.0. Овие електроди нудат решенија за решенија, PTFE референци со двојни крстосници и полимеризиран гел. Сите модели вклучуваат кабел од 10 метри со BNC PH конектор и куќиште на Ryton со 3/4 '' NPT). Електродите за апликација со висока сол се дизајнирани за континуирана долгорочна употреба на високи температури во силни алкални раствори над p H 11. Користете за мерења од 0 до 14 p H. Не занемарлива грешка во јон на сол може да се очекува над p H 13. Времето на одговор ќе се зголеми со зголемувањето на температурата на растворот како резултат на високата импеданса на стакло. Температурниот опсег е 32 до 275 F (0 до 135 C). Индустриски PH/ORP електроди за тестирање на хемиска сопственост.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи