.

.

New
Fafeicy ER32 Spring Collet, опсег за стегање 3мм/0,1in, дијаметар 33мм/1.3in, за машина за гравирање CNC и алатки за струг, колекции и додатоци

Fafeicy ER32 Spring Collet, опсег за стегање 3мм/0,1in, дијаметар 33мм/1.3in, за машина за гравирање CNC и алатки за струг,

DEN 111.04

Стока
Во продавницата

После криогениот третман, доказот за абење е значително подобрена, а точноста и животот на повторено стегање може да се зголеми за околу 50%. Слотот на дупката за колекции усвојува процес на мелење, кој е погоден за обработка на високо ниво. Широко се користи во операции за мелење, здодевно, дупчење и прислушување на жица и е погодна за сите видови на ЦПУ, машини за мелење, машини за гравура, машински центри и друга опрема. Дизајнот на вдлабната платформа пред Collet Chuck може да го спречи DUS-T за време на работата. Овој железен чипс од директно влегување во текот на работата, што влијае на точноста на држачот на алатката. После криогениот третман, доказот за абење е значително подобрена, а точноста и животот на повторено стегање може да се зголеми за околу 50%. Слотот на дупката за колекции усвојува процес на мелење, кој е погоден за обработка на високо ниво. Широко се користи во операции за мелење, здодевно, дупчење и прислушување на жица и е погодна за сите видови на ЦПУ, машини за мелење, машини за гравура, машински центри и друга опрема. Дизајнот на вдлабната платформа пред Collet Chuck може да го спречи DUS-T за време на работата. Овој железен чипс од директно влегување во текот на работата, што влијае на точноста на држачот на алатката. Спецификација : Тип на ставка : Пролет Колет Материјал : 65 MN Модел : ER32 Применлива машинска алатка : Точност на струг : 0,008мм опсег на стегање : Приближно. 3мм/0,1in дијаметар на Шанк x квадрат : приближно. 3,5 x 2,7мм/0,1 x 0,1in Висина : Прибл. Дијаметар од 40мм/1.6in : Прибл. 33мм/1.3in Апликации : Широко користени во мелење, здодевно, дупчење, операции за прислушување на жица, применливи за разни типови CNC, машини за гравирање и други списоци со пакети со опрема : 1 x Spring Collet.

Карактеристики на производот

Item Type:
Spring Collet
Material:
65Mn
Model:
ER32
Applicable Machine Tool:
Lathe
Accuracy:
0.008mm
Clamping Range:
Approx. 3mm/0.1in
Shank Diameter x Square:
Approx. 3.5 x 2.7mm/0.1 x 0.1in
Height:
Approx. 40mm/1.6in
Diameter:
Approx. 33mm/1.3in
Applications:
Widely used in milling, boring, drilling, wire tapping operations, applicable to various types of CNC, engraving machines and other equipment:
Package List:
1 x Spring Collet:
Свеж

Поврзани производи