.

.

New
Алатка за инсталирање на вакуумско масло од 6697 тркала за запечатување на маслото за заптивка за инсталирање на Форд 2005 до тековните алатки за оски F-250 F-350 оски

Алатка за инсталирање на вакуумско масло од 6697 тркала за запечатување на маслото за заптивка за инсталирање на Форд 2005 до

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

Подготовка : Се вклопува за 2005 година на тековната Ford F-250 F-350 4x4s со предната оска управувана од вакуум, алатката за инсталирање на вакуумско масло за вакуумско масло е слична на OTC 6697. Функција : Спречува протекување на предниот центар што ќе предизвика 4 WD да биде на 4 WD на да не се ангажираат и да ги покриваат маслото за да спречат корозија. Материјал : Направено од високо-стандарден квалитетен челик кој отпор на 'рѓа и влијание, обезбедувајќи сигурна долгорочна услуга. Лесна инсталација : Инсталирајте ја заптивката во вратилото на оската и правилно во тркалото на тркалото, без да го оштетите заптивката. Гаранција за задоволство : Your Me има за цел да обезбеди најдобра услуга за нашиот клиент, ако не сте 100% задоволни од нашата ставка, едноставно вратете ја за целосна наплата за 30 дена. Ние поддржуваме гаранција од 12 месеци. Ако имате какви било проблеми во врска со нашите производи, слободно контактирајте не. Подготовка : Се вклопува за 2005 година на тековната Ford F-250 F-350 4x4s со предната оска управувана од вакуум, алатката за инсталирање на вакуумско масло за вакуумско масло е слична на OTC 6697. Функција : Спречува протекување на предниот центар што ќе предизвика 4 WD да биде на 4 WD на да не се ангажираат и да ги покриваат маслото за да спречат корозија. Материјал : Направено од високо-стандарден квалитетен челик кој отпор на 'рѓа и влијание, обезбедувајќи сигурна долгорочна услуга. Лесна инсталација : Инсталирајте ја заптивката во вратилото на оската и правилно во тркалото на тркалото, без да го оштетите заптивката. Гаранција за задоволство : Your Me има за цел да обезбеди најдобра услуга за нашиот клиент, ако не сте 100% задоволни од нашата ставка, едноставно вратете ја за целосна наплата за 30 дена. Ние поддржуваме гаранција од 12 месеци. Ако имате какви било проблеми во врска со нашите производи, слободно контактирајте не. Без двоумење! Инсталаторот за вакуумско масло за вакуумско масло од вашМе е одлична опција да ги спречи протекувањата на вакуум на предниот центар. управувана предна оска. Инсталација : 1. Ставете го заптивката на вратилото на оската на вратилото на оската; 2. Инсталирајте ја вратилото на оската во куќиштето на предната оска. Забелешка : И на вратилото на оската и во оската заштеда на куќиштето за заштеда : Оваа алатка може да ви заштеди време и да ја олесни работата за инсталација лесна, брза и точна. Инсталатор за запечатување.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи