.

.

New
Лизгајте 2000-725 чистач / деграница за пиштоли, 1 галон / 3785 милилитри

Лизгајте 2000-725 чистач / деграница за пиштоли, 1 галон / 3785 милилитри

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

Ние нудиме нетоксични, не-опасни и биоразградливи лубриканти и чистачи на пиштоли кои го надминуваат секој друг производ на пазарот! Овде во Slip2000, ја менуваме индустријата за оружје продолжувајќи да создаваме побрзи и побезбедни начини за чистење на оружјето. Нетоксични и не-опасни : производите SLIP2000 се нетоксични и не-опасни.Чистач на пиштол и деградба : SLIP2000 725 чистач за пиштол/деградба ќе ја пресече најтешката линија на космо, јаглерод, маснотии и варијанта! Неговата силна формулација му овозможува да ги разоткрие дури и најчистите делови од пиштолот. Овој производ е специјално формулиран без употреба на опасни нафтени растворувачи. Чистач на пиштол и деградба : SLIP2000 725 чистач за пиштол/деградба ќе ја пресече најтешката линија на космо, јаглерод, маснотии и варијанта! Неговата силна формулација му овозможува да ги разоткрие дури и најчистите делови од пиштолот. Одлично за сите оружја : SLIP2000 725 Clean/Dege Reaser може да се користи на сите системи за оружје и опрема, вклучувајќи пиштоли, пушки, пушки, пиштоли, емисии, 240/249 пили, ракетни фрлачи и минофрлачи. *Заснована на вода : Избегнува проблеми со безбедноста на животната средина и здравјето*Не-каустински : Помага во елиминирање на каустичните изгореници и испарувања*не-петролеум : помага во елиминирање на проблеми со опасност од пожар и отстранување. Овој производ е специјално формулиран без употреба на опасни нафтени растворувачи., Производната линија SLIP2000 стана избор на многу професионални стрелците. Сите производи Slip2000 се создадени со вашето здравје и безбедност во умот!. Без нафтени состојки : 725 чистач за пиштоли/деградба е водна основа за чистење на течности. Нетоксични и не-опасни : производите SLIP2000 се нетоксични и не-опасни.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи