.

.

New
Magnehealth злато и бел магнетски хематит во истегнување на велнес прстен

Magnehealth злато и бел магнетски хематит во истегнување на велнес прстен

DEN 239.84

Стока
Во продавницата

Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Испратете го!. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Испратете го!. Прстен за истегнување на златна и бела магнетна терапија (големина на средна прстен 7-8). Нашата линија се заснова на истражување дека магнетите се користат успешно илјадници години за да се решат разни заболувања што му овозможуваат на телото можност да се лекува. Прстен за истегнување на златна и бела магнетна терапија (големина на средна прстен 7-8). Нашата линија се заснова на истражување дека магнетите се користат успешно илјадници години за да се решат разни заболувања што му овозможуваат на телото можност да се лекува. Прстен за истегнување на златна и бела магнетна терапија (големина на средна прстен 7-8). Нашата линија се заснова на истражување дека магнетите се користат успешно илјадници години за да се решат разни заболувања што му овозможуваат на телото можност да се лекува.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи