.

.

New
ДДП КОМПЛЕТ ОД 3 НОЖИЦИ ЗА СЕЧЕЊЕ КОСА КАЛЕНИ НОЖИЦИ ЗА СЕЧЕЊЕ БЕРБЕР НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК

ДДП КОМПЛЕТ ОД 3 НОЖИЦИ ЗА СЕЧЕЊЕ КОСА КАЛЕНИ НОЖИЦИ ЗА СЕЧЕЊЕ БЕРБЕР НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК

DEN 1433.60

Стока
Во продавницата

ДДП СЕТ ОД 3 НОЖИЦИ ЗА СЕЧЕЊЕ КОСА КАЛЕНО БЕРБЕР КАСТРИ НОЖИЦИ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ИЗРАБОТЕНИ ВО НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ИСТО КАКО И СЛИКАТА. ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ. ДДП СЕТ ОД 3 НОЖИЦИ ЗА СЕЧЕЊЕ КОСА КАЛЕНО БЕРБЕР КАСТРИ НОЖИЦИ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ИЗРАБОТЕНИ ВО НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ИСТО КАКО И СЛИКАТА. ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ. ОВИЕ НОЖИЦИ СЕ ПРИБЛИЖНО 4 1/2", 6 1/2" И 7 1/2".

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи