.

.

New
Доналдсон p164884 - Хидрауличен филтер, кертриџ

Доналдсон p164884 - Хидрауличен филтер, кертриџ

DEN 520.64

Стока
Во продавницата

Спецификации : . Спецификации : . Повеќе од 100 години, Доналдсонхас обезбеди ефективни решенија за сложени предизвици за филтрација во разни индустрии. Менаџерите на флота ширум светот се потпираа на широк спектар на производи за филтрирање на Доналдсон за да обезбедат нивните камиони да работат со врвна ефикасност и да ги намалат трошоците и времето на одржување на долг рок. Овие производи вклучуваат филтри за внес на воздух и средства за чистење, филтри за воздух во кабината, филтри за ладење, филтри за гориво и сепаратори на вода, филтри за пренос, производи за филтрирање на издувни гасови и многу повеќе. Секој производ за филтрација на Доналдсон е дизајниран за издржливост и перформанси што одговара на оној на оригиналот. Без разлика дали тие се камиони со долги количини, училишни автобуси, камиони за депонија или други комерцијални возила, производите за филтрација на Доналдсон ќе помогнат да ги одржуваат непречено.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи