.

.

New
Armma RC Truck 1/8 повреда 4x4 Mega Resto-Mod Truck RTR, ARA4215V3T2, Teal/Bronze

Armma RC Truck 1/8 повреда 4x4 Mega Resto-Mod Truck RTR, ARA4215V3T2, Teal/Bronze

DEN 3999.84

Стока
Во продавницата

Силни, 4s способни метални разлики и композитни шасии со бранители на нечистотија со продолжена висина. Преносот подготвен без четка со 1,35 мод влез и главни дифлации и силиконски О-прстени. Предна и задна двојна суспензија на Wishbone со систем за управување со дозвола од камен. Можност за брзина од 30+ mph со опционална опрема за пиони (не е вклучена). Потпис Арма Модуларен дизајн за лесно одржување. Модул за моќност со лесен пристап со управување со нечистотија. Лесен пристап пред и задно отстранување на разликите. Модул за електроника со лесен пристап. Гума заштитени лежишта низ целиот свет. Spektrum SLT3 2.4 GHz 3-канален предавател и приемник SLR300 со IC3 конектори (EC3 компатибилен). Spektrum S650 дигитален управувач серво (6kg-cm / 84 мл-во вртежен момент). Arrma Mega Brebured ESC со IC3 конектор (EC3 компатибилен / 6-7 ќелии NIMH или 2 S липо способен). Динамит 3300m Ah 8.4 V 7-клетки Speedpack 2 Hump Nim H батерија. ADC-N7 7-клетки NIMH Wallид полнач. (1) АРМА повреда 4x4 Мега 1/8 Скала улица Баш ресто-мод камион Rtr. (1) Арма мега четкана водоотпорна* Ес. (1) Арма 9Т 570 четкан мотор. (1) Динамит 3300m Ah 8.4 V 7-клетки NIMH Speedpack 2 Hump Battery со (1) Arrma ADC-N7 7-клетки NIMH wallид полнач. (1) Пренесувач на 3-канали на Spektrum 2.4 GHz SLT3. (1) Приемник Spektrum SLR300. (1) Spektrum SPMS650 6 KG водоотпорен* Дигитален серво. (4) АА батерии за предавател. Повторно кршење на преродот, ресто-мода, фабричко-заврши во два зачудувачки избор на шема за печатење. Заштита на телото за заштита на покривот и ролни шипки. Ол-терен Dboots Katar Vented гуми на цврсти, тркала со камиони со пиштол-метал, за избалансирани перформанси на сите површини. Предните и задните нишаат заливи за крајно ракување со сите патишта. Голем браник од предна пена, интегриран со телото за максимална заштита. Моќен мега 9 T четкан 570 мотор. Голем заден дифузер за да се намали турбуленцијата и влечењето. Повторно кршење на преродот, ресто-мода, фабричко-заврши во два зачудувачки избор на шема за печатење. Ол-терен Dboots Katar Vented гуми на цврсти, тркала со камиони со пиштол-метал, за избалансирани перформанси на сите површини. Моќен мега 9 T четкан 570 мотор. Силни, 4 S способни дифти со метал. Потпис Арма Модуларен дизајн за лесно одржување. (1) Arrma® Infraction® 4x4 Mega 1/8 Scale Street Bash Resto-Mod Truck Rtr. Повторно кршење на преродот, ресто-мода, фабричко-заврши во два зачудувачки избор на шема за печатење. Ол-терен Dboots Katar Vented гуми на цврсти, тркала со камиони со пиштол-метал, за избалансирани перформанси на сите површини. Моќен мега 9 T четкан 570 мотор. Силни, 4 S способни дифти со метал. Потпис Арма Модуларен дизајн за лесно одржување. (1) Arrma® Infraction® 4x4 Mega 1/8 Scale Street Bash Resto-Mod Truck Rtr. Нови функции.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи