.

.

New
Труско тркало копче со месинг подлога не'рѓосувачки m 4 x 16/65-2673-71

Труско тркало копче со месинг подлога не'рѓосувачки m 4 x 16/65-2673-71

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Како една корпорација Јапонија обезбедува услуги само за деловни компании или институции. (Б до Б). Производите ќе се извезуваат од Јапонија. Кога ги имаме предметите на залиха, времето на олово ќе биде неколку недели. Ниту еден производи за акции не треба повеќе недели. Како една корпорација Јапонија обезбедува услуги само за деловни компании или институции. (Б до Б). Производите ќе се извезуваат од Јапонија. Кога ги имаме предметите на залиха, времето на олово ќе биде неколку недели. Ниту еден производи за акции не треба повеќе недели. ● Надворешен дијаметар (мм) : 16 ● Вкупна должина (мм) : 20,5 ● Висина на копчето (мм) : 3,5 ● Димензии на завртки : m 4 x 0,70 ● Должина на завртката (мм) : 16 ● Со месинг влошки ● Материјал/финиш : тело /Не'рѓосувачки челик (SUS 303), PAD/BRASS ● Маса : 6,7 g ● Земја на потекло : Тајван ● Код за хартии од вредност : 257 -8582.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи