.

.

New
Swanson Tool CO BT3100RDGRDNE3 3 инчи од 1000 стапки 3 мил.

Swanson Tool CO BT3100RDGRDNE3 3 инчи од 1000 стапки 3 мил.

DEN 207.84

Стока
Во продавницата

Стандардно решение за безбедност и обележување во индустријата. Постојано втиснат црн текст обезбедува вашата порака нема да избледи. 3 милји ко-екстремулирани полиетилен обезбедува отпорност на јачина и солза. За еднократна употреба за лесно расчистување. Економичен на 200 метри, 300 стапки и достапни 1000 стапки. Стандардно решение за безбедност и обележување во индустријата. Постојано втиснат црн текст обезбедува вашата порака нема да избледи. 3 милји ко-екстремулирани полиетилен обезбедува отпорност на јачина и солза. За еднократна употреба за лесно расчистување. Економичен на 200 метри, 300 стапки и достапни 1000 стапки. Опис на производот со издржливост да се справи со некои од најтешките временски услови, лентата за барикада на Свонсон е најпосакувана лента за обележување на опасни области. Направено од ко-екстремулен полиетилен, лентата е доволно издржлива за да го издржи вашето работно опкружување и да обезбеди безбедносна бариера на која може да се потпрете. Оваа лента е достапна во APWA бои и има постојан црн текст за да се обезбеди вашата порака да остане смела. Лентата за барикада на Свонсон е идеална за употреба во спроведувањето на законот, безбедноста, градежништвото, сликарството, рударството, комуналните услуги и многу повеќе. Од производителот произведен за издржливост и отпорност на елементите, лентата за барикада на Свонсон е претпочитана полиетиленска лента за обележување за обележување на области со опасност и специјални упатства. Клиентите се професионалци во областа на спроведувањето на законот, безбедноста, градежништвото, сликарството, рударството, хардверот и комуналните услуги. Со издржливост да се издржи некои од најтешките временски услови, лентата за барикада на Свонсон е најпосакуваната ко-екстремулирана полиетиленска лента за обележување на опасни области. Оваа лента е идеална за употреба во спроведување на законот, безбедност, градежништво, сликарство, рударство, хардвер и комунални работи.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи