.

.

New
Марк Стоун Вегас Златни витези врамени автограмирани 11 x 14 Пост -игра Прослава Фотографија - Ограничено издание на 20 - Автограмирани фотографии во НХЛ

Марк Стоун Вегас Златни витези врамени автограмирани 11 x 14 Пост -игра Прослава Фотографија - Ограничено издание на 20 - Автограмирани

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НХЛ. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НХЛ. Марк Стоун Вегас Златни витези, врамени автограмирани 11 "x 14" Пост-играта на славењето на центарот на вниманието-Ограничено издание на 20 Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен во меморијалии на Марк Стоун. Меморијабилии на Златните витези на Вегас.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи