.

.

New
Flexzilla HFZPW36450M-E 3600 PSI, црево за миење притисок од 50 ', 1/4 in. X 50 ft, Zillagreen

Flexzilla HFZPW36450M-E 3600 PSI, црево за миење притисок од 50 ', 1/4 in. X 50 ft, Zillagreen

DEN 1262.40

Стока
Во продавницата

Екстремна флексибилност под притисок, од субзеро до 140 ° F. Направено од флексибилен хибриден полимер материјал. Интегрален ограничувач на свиткување на врски. Макс. Работен притисок на 70 ° F : 3.600 psi. Само употреба на ладна вода. Flexzilla® нуди револуционерно црево за миење на притисок што ја редефинира флексибилноста. За разлика од другото црево за миење на притисок, Flexzilla останува флексибилен кога се под притисок за време на употребата и нуди минимална меморија кога се депресивира. Исто така, лежи рамно и нема да работи против вас пред, за време или по употреба.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи