.

.

New
Инсталбеј - Акустичен Звучник Збунува 6 Инчен Плиток Круг Lg Рамка-Пар

Инсталбеј - Акустичен Звучник Збунува 6 Инчен Плиток Круг Lg Рамка-Пар

DEN 272.48

Стока
Во продавницата

Акустичен Звучник Збунува. 6 Инчен Плитки Круг Голема Рамка. Продаден како пар. Тип на вклопување : Универзално Вклопување. Инсталбеј-Акустичен Звучник Збунува 6 Инчен Плиток Круг Lg Рамка-Пар (IBBAF62). Инсталбеј-Акустичен Звучник Збунува 6 Инчен Плиток Круг Lg Рамка-Пар (IBBAF62). Едношалтерски Извор за Професионалци За Инсталација и Сопствени Изработка. Нашата постава на врвни квалитетни конектори и терминали заедно со алатки и додатоци постојано се проширува со најновите производи во индустријата.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи