.

.

New
За JVC DLA-RS57 DLA-RS57E DLA-RS57U проекторна ламба од Декаин

За JVC DLA-RS57 DLA-RS57E DLA-RS57U проекторна ламба од Декаин

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Сите ламби за замена на проекторот од Декаин се изградени со оригинални светилки од производителите на ОЕМ (Филипс, Осрам, Ушио, Панасоник и Феникс). Модулот за ламби вклучува компатибилно куќиште што е направено од трајни материјали и ќе се вклопи правилно. Светилката се тестира пред испраќање за да се исполнат оригиналните стандарди на OEM за квалитет, функција и перформанси. Животниот век е 3 пати подолг од економските ламби. Лесна инсталација : Исклучете го проекторот и извадете ја старата ламба откако ќе се олади. Ставете ја новата ламба и проверете дали приклучокот е добро поврзан. Ресетирајте го тајмерот кога ќе заврши. 30 дена гаранција за враќање на парите. 240 дена бесплатна гаранција за замена. Време на одговор на услуги на клиентите во рок од 12 часа. Светилки на проекторот Декаин Сите ламби за замена на проекторот се изградени со оригинални светилки од производителите на ОЕМ (Филипс, Осрам, Ушио, Панасоник и Феникс). Модулот за ламби вклучува компатибилно куќиште што е направено од трајни материјали и ќе се вклопи правилно. Светилката се тестира пред испраќање за да се исполнат оригиналните стандарди на OEM за квалитет, функција и перформанси. Животниот век е 3 пати подолг од економските ламби. Лесна инсталација : Исклучете го проекторот и извадете ја старата ламба откако ќе се олади. Ставете ја новата ламба и проверете дали приклучокот е добро поврзан. Ресетирајте го тајмерот кога ќе заврши. Услови за гаранција 30 дена гаранција за враќање на парите. 240 дена бесплатна гаранција за замена. Време на одговор на услуги на клиентите во рок од 12 часа.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи