.

.

New
Dogipot 1206-L сад за ѓубре со капаци од не'рѓосувачки челик и лагерски торби за ѓубре, челик

Dogipot 1206-L сад за ѓубре со капаци од не'рѓосувачки челик и лагерски торби за ѓубре, челик

DEN 2624.48

Стока
Во продавницата

Тип на производ : торба за отпад. Должина на пакетот : 66.548 см. Ширина на пакетот : 31,75 см. Висина на пакетот : 32.257 см. Тип на производ : торба за отпад. Должина на пакетот : 66.548 см. Ширина на пакетот : 31,75 см. Висина на пакетот : 32.257 см. Комплет за отпадоци од челик Dogipot со капаци од не'рѓосувачки челик, торби за ѓубре.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи