.

.

New
Hiflofiltro HF171C-4 Chrome стандарден премиум филтер за масло, 4-пакет

Hiflofiltro HF171C-4 Chrome стандарден премиум филтер за масло, 4-пакет

DEN 446.24

Стока
Во продавницата

Ги заменува броевите на ОЕМ Дел-Харли : 63731-99a. Филтрите за нафта Hiflofiltro обезбедуваат највисок квалитет во филтрирањето со подолг живот од споредните филтри за OEM, резултатите од тестот докажуваат 28% подолг животен век од О.Е. Брендови. Конструиран од најдобрите достапни материјали : Челик од Toyota Tsusho & NKK Јапонија, Лепак од Хенкел Германија, филтер -хартија од филтрацијата Ахлстром Финска, Холингсворт и Возе САД и Ава хартија Јапонија. Секој филтер за нафта поминува низ 16 индивидуални проверки за контрола на квалитетот пред да биде подготвен да ја напушти фабриката и целиот процес на производство, редовно се ревидира и се потврдува независно од TUV SUD. Со искуството од повеќе од четири децении, континуирано истражување и развој и современи производствени капацитети, Hiflofiltro произведува некои од најквалитетните филтри за нафта во светот. Ги заменува броевите на ОЕМ Дел-Харли : 63731-99a. Филтрите за нафта Hiflofiltro обезбедуваат највисок квалитет во филтрирањето со подолг живот од споредните филтри за OEM, резултатите од тестот докажуваат 28% подолг животен век од О.Е. Брендови. Конструиран од најдобрите достапни материјали : Челик од Toyota Tsusho & NKK Јапонија, Лепак од Хенкел Германија, филтер -хартија од филтрацијата Ахлстром Финска, Холингсворт и Возе САД и Ава хартија Јапонија. Секој филтер за нафта поминува низ 16 индивидуални проверки за контрола на квалитетот пред да биде подготвен да ја напушти фабриката и целиот процес на производство, редовно се ревидира и се потврдува независно од TUV SUD. Со искуството од повеќе од четири децении, континуирано истражување и развој и современи производствени капацитети, Hiflofiltro произведува некои од најквалитетните филтри за нафта во светот. Филтрите за нафта Hiflofiltro обезбедуваат највисок квалитет во филтрирањето со подолг живот од споредните филтри за OEM, резултатите од тестот докажуваат 28% подолг животен век од О.Е. Брендови. Конструиран од најдобрите материјали достапни од добро познати производители : Челик од Тојота Цушо и НКК Јапонија, лепак од Хенкел Германија, филтер -хартија од филтрацијата Ахлстром Финска, Холингсворт и Возе САД и Ава хартија Јапонија. Секој филтер за нафта поминува низ 16 индивидуални проверки за контрола на квалитетот пред да биде подготвен да ја напушти фабриката и целиот процес на производство, редовно се ревидира и се потврдува независно од TUV SUD. Со искуството од повеќе од четири децении, континуирано истражување и развој и современи производствени капацитети, Hiflofiltro произведува некои од најквалитетните филтри за нафта во светот. Ги заменува броевите на ОЕМ Дел-Харли : 63731-99a.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи