.

.

New
HACH 8506100 HQ14D преносен пакет за стартување со ќелија за спроводливост на CDC401

HACH 8506100 HQ14D преносен пакет за стартување со ќелија за спроводливост на CDC401

DEN 1360.00

Стока
Во продавницата

Преносен метар ги мери критичните параметри за квалитет на водата - без потреба од повеќе инструменти. Интуитивен кориснички интерфејс за едноставна работа и точни резултати. Верувајте ги вашите мерења - Интеплици за паметни сонди ги чуваат сите калибрации во сондата. Наменето за барање услови. Погодното комплет вклучува сè што ви треба за да започнете со тестирање. Преносен метар ги мери критичните параметри за квалитет на водата - без потреба од повеќе инструменти. Интуитивен кориснички интерфејс за едноставна работа и точни резултати. Верувајте ги вашите мерења - Интеплици за паметни сонди ги чуваат сите калибрации во сондата. Наменето за барање услови. Погодното комплет вклучува сè што ви треба за да започнете со тестирање. HACH 8506100 HQ14 D преносен пакет за стартување со ќелија за спроводливост на CDC401.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи