.

.

New
Czdyuf свилена ноќна ноќ за нега на коса дома, капа капа за спиење свила

Czdyuf свилена ноќна ноќ за нега на коса дома, капа капа за спиење свила

DEN 3843.84

Стока
Во продавницата

Свила свилена капа за коса. Капаче за спиење Месечината капа за климатизација капаче капа за нега на коса повеќе намена. Свилен лак и кожна лента освен. Ткаенината е тенка, е единечен слој. Припаѓа на релативно лесна и дише ткаенина, може да го направи скалпот да дише слободно. Свила свилена капа за коса. Капаче за спиење Месечината капа за климатизација капаче капа за нега на коса повеќе намена. Свилен лак и кожна лента освен. Ткаенината е тенка, е единечен слој. Припаѓа на релативно лесна и дише ткаенина, може да го направи скалпот да дише слободно. Свила свилена капаче за коса. Заслепено капаче од месечина капаче за климатизација домашна капа за нега на коса повеќе намена. Дишете слободно. Почитувано за обемот на главата од околу 50-60 см, долга висина на капачето на косата од околу 51 см. Големина за рачно мерење, неизбежно има грешка од 1-3 см, ве молиме преовладувајте во вид. Да се ​​направи во различни светла за стрелање. Beе има различни степени на разлика во бојата. Во натура ќе преовладува.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи