.

.

New
Chehir Fitness Anti -Slip Indoor Iga Yoga Block -Поддржан јога блок со висока густина Ева тула

Chehir Fitness Anti -Slip Indoor Iga Yoga Block -Поддржан јога блок со висока густина Ева тула

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Стабилност + рамнотежа : Блоковите за јога обезбедуваат стабилност и рамнотежа потребна во вашата пракса за да помогнат во оптимално усогласување, подлабоки пози и зголемена јачина. Издржлива поддршка од пена : Овие лесни и поддржувачки блокови од пена се конструирани од трајна пена со површина што не се наклонети и заоблени рабови за лесно зафаќање. Изменете + усогласување : Користете под рацете, нозете или седиштето (медитација) за да обезбедите соодветно усогласување потребно за безбедно поддршка и модифицирање на пози за да одговараат на вашето ниво на флексибилност ако се чувствувате цврсто, не ризикувајте повреда и не зграпчувате блок или Две. Проширете ги + продлабочуваните истегнувања : блоковите прават идеален јога реквизит и придружник, бидејќи тие се важна алатка во вашата пракса за да помогнат во проширувањето, поддршката и продлабочувањето на вашите истегнувања, истовремено работејќи за да го зголемите вашиот опсег на движење. Информации за нега : Исчистете го местото со благ детергент крпа или суво на воздухот (димензии : 9 инчи W x 3 инчи H x 6 инчи d / тежина : 5,6 унца) продаден како 2 пакувања. Стабилност + рамнотежа : Блоковите за јога обезбедуваат стабилност и рамнотежа потребна во вашата пракса за да помогнат во оптимално усогласување, подлабоки пози и зголемена јачина. Издржлива поддршка од пена : Овие лесни и поддржувачки блокови од пена се конструирани од трајна пена со површина што не се наклонети и заоблени рабови за лесно зафаќање. Изменете + усогласување : Користете под рацете, нозете или седиштето (медитација) за да обезбедите соодветно усогласување потребно за безбедно поддршка и модифицирање на пози за да одговараат на вашето ниво на флексибилност ако се чувствувате цврсто, не ризикувајте повреда и не зграпчувате блок или Две. Проширете ги + продлабочуваните истегнувања : блоковите прават идеален јога реквизит и придружник, бидејќи тие се важна алатка во вашата пракса за да помогнат во проширувањето, поддршката и продлабочувањето на вашите истегнувања, истовремено работејќи за да го зголемите вашиот опсег на движење. Информации за нега : Исчистете го местото со благ детергент крпа или суво на воздухот (димензии : 9 инчи W x 3 инчи H x 6 инчи d / тежина : 5,6 унца) продаден како 2 пакувања.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи