.

.

New
Црна Проводна Хартија, Комплет За Замена На Комплет За Мапирање На Суво Поле-Лаборатории Еиско

Црна Проводна Хартија, Комплет За Замена На Комплет За Мапирање На Суво Поле-Лаборатории Еиско

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Црна Проводна Хартија (Пакет од 25). Содржи решетка од 20 см х 25 см за цртање електрични полиња (20 мрежи по страница). За употреба со проводно пенкало со мастило и друга опрема за мапирање на теренот. Секој лист проводна хартија има димензии 11 "х 8,5" и е врзан во подлога. Белата верзија е исто така достапна за купување преку интернет. Овој сет вклучува 25 листови црна проводна хартија. Секој лист содржи 20см х 25см мрежи (20 мрежи по страница) за цртање електрични полиња и конфигурации на електроди. Секоја страница има димензии 11" на 8,5 " и е врзана во подлога. Оваа ставка е вовлечена за да се користи со проводно пенкало со мастило и други материјали за мапирање на суво поле. Сите материјали се продаваат одделно во Комплетот За Мапирање На Суво Поле Еиско Лаборатории. Оваа ставка може да се користи како хартија за замена за Комплетот За Мапирање Поднесени Еиско. Белата верзија е исто така достапна за купување преку интернет.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи