.

.

New
Awedas (2-пакет 3,7V 2300mAh PMNN4468A PMNN4468B PMNN4468 Батерии компатибилен за Motorola Radio SL300 SL1M SL1K SL2K SL500 SL1600 SL3500E SL4000E SL7000E SL7000 SL7000 SL7000 SL7500 TLK100 AAH88QCC9JA2AN батерија

Awedas (2-пакет 3,7V 2300mAh PMNN4468A PMNN4468B PMNN4468 Батерии компатибилен за Motorola Radio SL300 SL1M SL1K SL2K SL500

DEN 1119.84

Стока
Во продавницата

【Широка компатибилност】 Целосно компатибилен за SL300 SL1 M SL1 K SL2 K SL500 SL1600 SL3500 E SL4000 E SL7000 SL7500 TLK100 и AAH88 QCC9 JA2 AN и повеќе модели. 【Спецификации на производот】 PMNN4468 A PMNN4468 B PMNN4468 Напон на батеријата : 3,7 V капацитет : 2300m Ah. 【За нашата батерија】 Најновата напредна технологија обезбедува дополнителен стабилен век на траење на батеријата и здравје на батеријата. Нашите батерии се нови и совршени ги заменуваат вашите оригинални батерии. Висококвалитетно дизајнирано кутија за батерии PMNN4468 A, која обезбедува силна заштита на батеријата и паметниот чип. Преку заштита на температурата, преку заштита на полнење, заштита од оптоварување и заштита од краток спој беа обезбедени од вградени ќелии на батерии од А-класа и чипови на ИЦ. 【За нашата услуга за клиенти】 Ние ги решаваме сите проблеми поврзани со квалитетот, доколку има какви било проблеми поврзани со квалитетот, ве молиме контактирајте не во кое било време, ви ветуваме задоволна резолуција во рок од 24 часа. 【За пакетот】 Пакетот вклучува : две парчиња PMNN4468 A батерија за замена. 【Широка компатибилност】 Целосно компатибилен за SL300 SL1 M SL1 K SL2 K SL500 SL1600 SL3500 E SL4000 E SL7000 SL7500 TLK100 и AAH88 QCC9 JA2 AN и повеќе модели. 【Спецификации на производот】 PMNN4468 A PMNN4468 B PMNN4468 Напон на батеријата : 3,7 V капацитет : 2300m Ah. 【За нашата батерија】 Најновата напредна технологија обезбедува дополнителен стабилен век на траење на батеријата и здравје на батеријата. Нашите батерии се нови и совршени ги заменуваат вашите оригинални батерии. Висококвалитетно дизајнирано кутија за батерии PMNN4468 A, која обезбедува силна заштита на батеријата и паметниот чип. Преку заштита на температурата, преку заштита на полнење, заштита од оптоварување и заштита од краток спој беа обезбедени од вградени ќелии на батерии од А-класа и чипови на ИЦ. 【За нашата услуга за клиенти】 Ние ги решаваме сите проблеми поврзани со квалитетот, доколку има какви било проблеми поврзани со квалитетот, ве молиме контактирајте не во кое било време, ви ветуваме задоволна резолуција во рок од 24 часа. 【За пакетот】 Пакетот вклучува : две парчиња PMNN4468 A батерија за замена.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи