.

.

New
Адидас јадро предност 3 ранец, црно/бело, една големина

Адидас јадро предност 3 ранец, црно/бело, една големина

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Овој производ е направен со рециклирана содржина како дел од нашата амбиција да ставиме крај на пластичен отпад. Гаранција за доживотно време. Избришете го материјалниот материјал за лесно чистење на точки со сапун и вода. Линеарно адидас јасен отпечаток на екран. Странични ленти за компресија со брендирање со 3 ленти. Овој производ е направен со рециклирана содржина како дел од нашата амбиција да ставиме крај на пластичен отпад. Гаранција за доживотно време. Избришете го материјалниот материјал за лесно чистење на точки со сапун и вода. Линеарно адидас јасен отпечаток на екран. Странични ленти за компресија со брендирање со 3 ленти. Овој ранец на Адидас е ваш чекор за одржување на вашата опрема организирана во движење. Има два поштенски прегради, мал џеб за вашиот телефон и друг џеб пред да ги задржи најважните работи. Појасните ленти за рамо и задниот панел прават удобно носење.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи