.

.

New
Бери Сандерс го автограмираше официјалниот фудбал во НФЛ со 6 натписи - автограмирани фудбали

Бери Сандерс го автограмираше официјалниот фудбал во НФЛ со 6 натписи - автограмирани фудбали

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмски фудбали. Бери Сандерс го автограмираше официјалниот фудбал во НФЛ (гроздобер топка Taglia Bue) со 6 натписи ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен меморија за Бери Сандерс. Меморијабилии на Детроит Лавови.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи