.

.

New
X Autohaux Ладење Радијатор Обнова Експанзија Резервоар Резервоар 17137609469 за Bmw 228i База 2.0 L L4-Гас 2014-

X Autohaux Ладење Радијатор Обнова Експанзија Резервоар Резервоар 17137609469 за Bmw 228i База 2.0 L L4-Гас 2014-

DEN 753.60

Стока
Во продавницата

[Ое Број] 17137609469 . [Фитмент] За Bmw 228i База 2.0 L L4 - Гас 2014-2016; За Bmw 228i x Drive База 2.0 L L4 - Гас 2015-2016; за Bmw 320i База 2.0 L L4 - Гас 2013-2018; за Bmw 320i x Drive База 2.0 L L4 - Гас 2013-2018; За BMW 320i x Drive База 2.0 L L4 - Гас 2013-2018; За BMW 328i база 2.0 L l4 - гас 2012-2016; За bmw 328i Gt XDRIVE база 2.0 l l4 - Гас 2014-2016; За bmw 328i XDRIVE база 2.0 L L4 - Гас 2013-2016; За bmw 428i база 2.0 l l4 - Гас 2014-2016; За bmw 428i гран купе база 2.0 л л4 - ГАС 2015-2016; За Бмв 428и Xdrive База 2.0 Л Л4-гас 2014-2016. [Функција] Заменете го резервоарот за резервоар на радијаторот за течноста за ладење за да го одржите моторот на вистинската температура под различни услови и да го поправите проблемот со застојот на моторот поради прегревање на моторот. Директно заменете го, без проблеми инсталација. [Добрите] Користењето издржлив материјал и пластична конструкција имаат за цел да го продолжат работниот век, анти- ' рѓа, антиоксидација, загуба против течности и анти-деформација и нема да падне по продолжена употреба. [Пакетот Вклучува] 1 х Радијатор За Ладење Експанзија Резервоар. Ве молиме потврдете го моделот на вашиот автомобил и бројот НА ОЕ пред да го купите. Ве молиме проверете го релевантното видео за работа кога ќе го замените. [Ое Број] 17137609469 . [Фитмент] За Bmw 228i База 2.0 L L4 - Гас 2014-2016; За Bmw 228i x Drive База 2.0 L L4 - Гас 2015-2016; за Bmw 320i База 2.0 L L4 - Гас 2013-2018; за Bmw 320i x Drive База 2.0 L L4 - Гас 2013-2018; За BMW 320i x Drive База 2.0 L L4 - Гас 2013-2018; За BMW 328i база 2.0 L l4 - гас 2012-2016; За bmw 328i Gt XDRIVE база 2.0 l l4 - Гас 2014-2016; За bmw 328i XDRIVE база 2.0 L L4 - Гас 2013-2016; За bmw 428i база 2.0 l l4 - Гас 2014-2016; За bmw 428i гран купе база 2.0 л л4 - ГАС 2015-2016; За Бмв 428и Xdrive База 2.0 Л Л4-гас 2014-2016. [Функција] Заменете го резервоарот за резервоар на радијаторот за течноста за ладење за да го одржите моторот на вистинската температура под различни услови и да го поправите проблемот со застојот на моторот поради прегревање на моторот. Директно заменете го, без проблеми инсталација. [Добрите] Користењето издржлив материјал и пластична конструкција имаат за цел да го продолжат работниот век, анти- ' рѓа, антиоксидација, загуба против течности и анти-деформација и нема да падне по продолжена употреба. [Пакетот Вклучува] 1 х Радијатор За Ладење Експанзија Резервоар. Ве молиме потврдете го моделот на вашиот автомобил и бројот НА ОЕ пред да го купите. Ве молиме проверете го релевантното видео за работа кога ќе го замените.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи