.

.

New
Адуро библиотека фолио-веганска кожа за MacBook, Браун, 15 инчи

Адуро библиотека фолио-веганска кожа за MacBook, Браун, 15 инчи

DEN 646.40

Стока
Во продавницата

Овој сертифициран реновиран производ е производ кој е прегледан, саниран, чист и повторно спакуван за продажба откако ќе го користи клиентот и се врати. Иако Skytech набавка и продадете ги највисоките производи за закуп (освен ако не е поинаку обележано за специјална продажба), некои предмети може да покажат знаци на употреба, како што се мали гребнатини, итн. Ако заштедата на пари и ресурси е важно за вас и малото носење е прифатливо за вас, треба да размислите за купување реновирани производи.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи