.

.

New
Sandvik Coromant STTCL10CA11 Држач За Вметнување Вртење, Правоаголно Стебло, Челик, Внатрешно, Стегач За Завртки, Лева Рака, Ширина од 11mm x 15mm Висина На Стеблото, Должина од 50mm x 9mm ?

Sandvik Coromant STTCL10CA11 Држач За Вметнување Вртење, Правоаголно Стебло, Челик, Внатрешно, Стегач За Завртки, Лева Рака,

DEN 2914.40

Стока
Во продавницата

7 степени клиренс агол. Стегањето со завртки користи позитивни еднострани влошки и е првиот избор и за внатрешно и за надворешно надолжно вртење на долги тенки компоненти. Вметнете геометрии и оценки за сите материјали. Геометриите на бришачите се достапни за високи доводи и одлична завршница на површината. Конвенционален дизајн на челични стебла за сите форми на вметнување и во различни агли. Сандвик коромант внатрешно и надворешно вртење со позитивно вметнување во основна форма. Коротурн 107 е првиот избор за надворешна и внатрешна обработка на мали, долги и тенки компоненти. Острите рабови за сечење и одличната контрола на чипот обезбедуваат меко дејство на сечење и ниски сили на сечење, давајќи извонредна завршна површина на компонентата. Геометриите дизајнирани за течноста за ладење под висок притисок сега се достапни за материјали од НЕРЃОСУВАЧКИ челик и ХРСА. Ниски сили за сечење. Одлична јачина на работ, извонредна контрола на чипот, стегање со завртки обезбедува стабилност и непречен проток на чипови.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи