.

.

New
Лонг 2023 Хаваи Плима И Месечина Фаза Хавајски Дванаесетмесечен Календар

Лонг 2023 Хаваи Плима И Месечина Фаза Хавајски Дванаесетмесечен Календар

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Дванаесетмесечен ѕиден календар. Национални празници и 2023 хавајски празници. Прекрасни морски тематски слики направени на различни локации околу Хаваи. Мерки 11" х 8.5". Карактеристики и хавајски и англиски правопис на месеците. Вклучува табели За плима Оаху со конверзии за други острови. Дванаесетмесечен ѕиден календар. Национални празници и 2023 хавајски празници. Прекрасни морски тематски слики направени на различни локации околу Хаваи. Мерки 11" х 8.5". Карактеристики и хавајски и англиски правопис на месеците. Вклучува табели За плима Оаху со конверзии за други острови. Овој дванаесетмесечен календар ги содржи месеците и на англиски и на Хавајски јазик. Исто така, вклучува табели за плима за локации на островот Оаху со конверзии за различни области На Мауи, Молокаи, Кауаи и Големиот Остров. Мерки 11" х 8.5".

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи