.

.

New
ЈИМАГУЈРК РУНЈРК Прекинувач Извлекувач и Извлекувач На Тастатура За Прилагодени Механички Прекинувачи За Тастатура Поправете Го Заменскиот Прекинувач ЗА Подмач?

ЈИМАГУЈРК РУНЈРК Прекинувач Извлекувач и Извлекувач На Тастатура За Прилагодени Механички Прекинувачи За Тастатура Поправете

DEN 159.84

Стока
Во продавницата

●АЛАТКИ за ТАСТАТУРА ● ова е комплет за сопствени плеери на тастатура, погодно е да ги замените прекинувачите и капачињата за тастатура, новиот дизајн ви заштедува време ЗА самостојна механичка тастатура. ●ИЗВЛЕКУВАЧ на ПРЕКИНУВАЧИ ● извлекувач на прекинувач за дизајн од типот На Притискање, полуавтоматско затегнување, разумна големина, дизајн на површината Со Навој на врвот за да се спречи лизгање на прстите. За префрлување со предвремени. И топла размена механичка тастатура. Лесно ракување за подобрување на ефикасноста на работата. ●ИЗВЛЕКУВАЧ на КАПАЧИЊА за ТАСТАТУРА ● дизајн на тастатура со полуавтоматско затегнување, погоден за сите тастатури на тастатурата. разумна големина и дизајн на површината со навој на врвот за да спречите лизгање на прстите.Лесен за ракување и подобрување на ефикасноста на работата. ①ПРОЕКТНО ИСКУСТВО и двете алатки за тастатура се нови дизајни и искуства .Извлекувачот на прекинувачот што разумно ги усогласува двете страни на прекинувачот за да избегне гребење на плочата за позиционирање, извлекувачот на капачето е исто така дизајниран со принципот на прилагодување според навиките на играчите, што ја прави вашата работа понеповолна. ●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА q извлекувач на Клучеви x 1, извлекувач на Прекинувачи x 1. ●АЛАТКИ за ТАСТАТУРА ● ова е комплет за сопствени плеери на тастатура, погодно е да ги замените прекинувачите и капачињата за тастатура, новиот дизајн ви заштедува време ЗА самостојна механичка тастатура. ●ИЗВЛЕКУВАЧ на ПРЕКИНУВАЧИ ● извлекувач на прекинувач за дизајн од типот На Притискање, полуавтоматско затегнување, разумна големина, дизајн на површината Со Навој на врвот за да се спречи лизгање на прстите. За префрлување со предвремени. И топла размена механичка тастатура. Лесно ракување за подобрување на ефикасноста на работата. ●ИЗВЛЕКУВАЧ на КАПАЧИЊА за ТАСТАТУРА ● дизајн на тастатура со полуавтоматско затегнување, погоден за сите тастатури на тастатурата. разумна големина и дизајн на површината со навој на врвот за да спречите лизгање на прстите.Лесен за ракување и подобрување на ефикасноста на работата. ①ПРОЕКТНО ИСКУСТВО и двете алатки за тастатура се нови дизајни и искуства .Извлекувачот на прекинувачот што разумно ги усогласува двете страни на прекинувачот за да избегне гребење на плочата за позиционирање, извлекувачот на капачето е исто така дизајниран со принципот на прилагодување според навиките на играчите, што ја прави вашата работа понеповолна. ●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА q извлекувач на Клучеви x 1, извлекувач на Прекинувачи x 1.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи