.

.

New
Притиснете го прицврстувачот на плочата - прицврстувач на агол, прилагодување на платениот рутер за гравура за гравура на мелење на CNC делови

Притиснете го прицврстувачот на плочата - прицврстувач на агол, прилагодување на платениот рутер за гравура за гравура на мелење

DEN 0.33

Стока
Во продавницата

Ова е крал на T-Slot Railimer Limiter, ограничувач на обработка на дрво и метеж за дрва. Темници - Ова е збир на прицврстувачи за компресија за шини со слот, алуминиумски легура материјал е лесен во тежина и силен. Погодно - оваа тела е погодна за монтирање и позиционирање на работното парче во многу полиња за обработка на дрво и метали. Силна сила на стегање. Прицврстувачот на плочата има едноставна структура, удобна работа, силна сила за стегање и широк опсег на примена. Прицврстувачи во секоја ситуација. Прицврстувачите им помагаат на дрвените работници да држат различни ситуации, вклучително и намалувања на наклон, пукнатини, шевови, широки и остри агли и многу повеќе. Ова е крал на T-Slot Railimer Limiter, ограничувач на обработка на дрво и метеж за дрва. Темници - Ова е збир на прицврстувачи за компресија за шини со слот, алуминиумски легура материјал е лесен во тежина и силен. Погодно - оваа тела е погодна за монтирање и позиционирање на работното парче во многу полиња за обработка на дрво и метали. Силна сила на стегање. Прицврстувачот на плочата има едноставна структура, удобна работа, силна сила за стегање и широк опсег на примена. Прицврстувачи во секоја ситуација. Прицврстувачите им помагаат на дрвените работници да држат различни ситуации, вклучително и намалувања на наклон, пукнатини, шевови, широки и остри агли и многу повеќе. Карактеристика : Ова е крал на T -Slot Rail limer, облик на обработка на дрва и метеж за држење на дрва. е погоден за монтирање и позиционирање на работното парче во многу полиња за обработка на дрво и метали. Прицврстувачот на плочата има едноставна структура, удобна работа, силна сила на стегање и широк опсег на примена. Прицврстувачите им помагаат на дрвокрадците да држат најразлични ситуации, вклучително и намалување на наклон, пукнатини, споеви, широки и остри агли и друго. Спецификација : Тип на ставка : Притисна плоча за прицврстување : Алуминиумска легура : Блуз Крварен прачка : M8 Purpose : Сметка за прицврстување на дрва за фиксирање на метеж за фиксирање на дрва x Слајд за притискање на плочата 1.

Карактеристики на производот

Item Type:
Press Plate Clamp
Material:
Aluminum alloy
Color:
Blue
Screw Rod:
M8
Purpose:
Wood clamp fixing fixture
Package List:
1 x Press Plate Clamp:
1 x Slider :
Свеж

Поврзани производи