.

.

New
5мм x 20мм осигурувачи 5a 250V брз удар - пакет од 5

5мм x 20мм осигурувачи 5a 250V брз удар - пакет од 5

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

5мм х 20мм осигурувач. Исчистете го транспарентното стакло за да видите дали жицата со осигурувачи е скршена. 5А 250 V. Брз удар на осигурувачот. Пакет од 5 5мм х 20мм осигурувач. Исчистете го транспарентното стакло за да видите дали жицата со осигурувачи е скршена. 5А 250 V. Брз удар на осигурувачот. Пакет од 5 5мм х 20мм осигурувач. Исчистете го транспарентното стакло за да видите дали жицата со осигурувачи е скршена. 5А 250 V. Брз удар на осигурувачот. Пакет од 5.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи